Top 5 karácsonyi ajándékötlet borkedvelőknek – mit miért?

Top 5 karácsonyi ajándékötlet borkedvelőknek – mit miért?

Top 5 karácsonyi ajándékötlet borkedvelőknek – mit miért?

Ugye neked is ismerős az az érzés, amikor minden évben megfogadod, hogy „idény tényleg valami hasznossal lepem meg a szeretteimet”? Együtt érzünk, ezzel mi is így vagyunk. Segítségképpen összeállítottunk egy kívánságlistát, amelynek mi borkedvelők biztosan örülnénk.

 

Borzsák

Nem, nem arról van szó, hogy védjük a téli hideg ellen a bort, ez annál sokkal hasznosabb eszköz. A borzsák segítségével vakkóstolásokat szervezhetünk, mely során a címke nem kerül feltárásra a kóstoló előtt, lehetővé téve ezáltal a kóstolásnak a játékosabb, izgalmasabb verzióját.

Fotó

 

Dekantáló

Aki komolyan űzi a borkóstolás tudományát, minden bizonnyal odáig lesz egy dekantálótól. Ez a dekoratív eszköz lassú áttöltéssel oxigénhez juttatja a bort, amelyre főleg a nagy, testes vörösboroknak van szükségük.

Tipp: ha dekantáló vásárlására nincs lehetőségünk, kiváló alternatíva lehet a borszellőztetős Dropstop, amely nemcsak megvédi az abroszt a lecseppenő nedűtől, de kitöltés közben segít a dekantálásban is.

Fotó

 

Fa dugóhúzó

Itthon még kevésbé divatos a fa dugóhúzó, amely azonban nemcsak tartósabb a műanyag társánál, de konyhánk dísze is lehet. Kiváló meglepetés karácsonyra.

Fotó

 

ZEbag borhordozó táska

Ilyen bortartóval garantáltan nem találkoztál még! És ő sem. A ZEbag 6-11 palack bor tárolására alkalmas, legyen szó kézi hordozóról vagy fali verzióról. A francia dizájndíjas termék akár logózva is kapható, így személyre szabott üzenettel egészítheted ki az exkluzív ajándékot.

Fotó

Winesave a bor tárolására

Borkedvelőként előszeretettel kóstolunk borokat a fárasztó munkanapok után is, újabb ízeket és aromákat keresve. Hétköznap lévén azonban a nyitott palack gyakran a hűtőben végzi, fenntartva a veszélyt, hogy hamar megromlik a felbontott bor. A Winesave már egyetlen fújással segít hetekre tartósítani a bort, az oxidáció hatására nem indul be az erjedés. Az exkluzív ajándék hosszútávra szól, hiszen akár 100 üveg felbontott bor minőségét is megőrzi.

Fotó

Kapcsolat

Írjon nekünk, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!


Az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen üzenhet nekünk:

Email

info@winesave.hu

Address

Primestore Kft.
1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. III/18.

Phone-no

+36302356953